Izdelki

OSNOVNO PERILO ZA NOVOROJENČKA

 

MAKO MAJČKE

mako majčke

mako majčke

Mehke bombažne majčke izdelane iz 100% bombažnega pletiva raznih barv obstojnih pri pranju tudi na višjih temperaturah. Majčke se mehko zavezujejo ob straneh z bombažnimi trakci. Namenjene so oblačenju novorojenčkov in djenčkov v prvih mesecih. Na voljo so v velikostnih številkah 44  do 68.

 

 

TETRA MAJČKE

tetra majčka

tetra majčka

Bombažne majčke izdelane iz bombažne rahlo tkane tkanine. Zaradi rahlega tkanja so zračne, kar omogoča občutljivi koži novorojenčkov dihanje. So prav tako primerne ob alergijah. Tkanina ne vsebuje barvil. Na ramenih in pod rokavčkom se zavezujejo z mehkimi bombažnimi trakci in omogočajo mehak stik z nežno kožo novorojenčka. Na voljo so v velikostnih številkah 44  do 68.

 

 

MAKO ŽABICE

mako žabice

mako žabice

Bombažne žabice izdelane iz 100% bombažne pletenine z zapenjanjem s pritiskači na ramicah. Izdelujejo se iz pletenin nežnih pastelnih barv in raznih potiskov, v velikostni številki 44  do velikostne številke 80.

 

 

ŽABICE DO PASU

žabice

žabice

Bombažne žabice s patentnim pletivom v pasu. Izdelane iz mehkega bombažnega pletiva različnih barv in potiskov od velikostne številke 44 do 92.

 

 

 

POVIJALKE

povijalka

povijalka

Bombažne povijalke namenjene širokemu povijanju in tudi za pritrditev pleničk. Na voljo v  v beli barvi. Velikosti sta dve. Najmanjša primerna za novorojence nižjih porodnih tež in univerzalna (večja). Povijalke so izdelane iz bele bombažne pletenine, obstojne pri pranju na višji temperaturi.

 

 

MAKO KAPICE

mako kapice

mako kapice

Mehke bombažne kapice s trakci za privezovanje so izdelane iz bombažne pletenine različnih barv oz. enakih barv kot ostalo perilo. Izdelujejo se v velikostih od številke 44  do velikosti 80.

 

BODIJI

bodiji

bodiji

Izdelani so iz bombažnega pletiva v enakih barvah kot ostalo perilo z zapenjanjem na preklop in pritiskači ob straneh. Na voljo so od velikostne številke 44 do 68. Bodiji z zapenjanjem s pritiskači na ramicah pa se izdelujejo od velikostne številke 74 do velikostne 98.

 

ROKAVIČKE

rokavičke

rokavičke

Mehke bombažne rokavičke raznih barv so namenjene zaščiti novorojenčka pred popraskanjem, še preden je mogoče nohtke pristriči.

 

OSTALA OBLAČILA ZA NOVOROJENČKE IN DOJENČKE

odejice

odejice

bodiji

bodiji

– plišasti pajacki, plišaste žabice, jopice iz pliša in bombažne jopice, žabice do pasu iz pliša, plišaste kapice,

-odejice

-pižamice

plišasti kompleti, jopice iz pliša, plišaste žabice, pajacki, pižamice,…